Mikado wereldoriëntatie themaboekjes : handleiding 2 - Driesen, Lieve, ....-; Geraerts, Petra, ....-; Eykens, Kathleen, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2018)
Themaboekjes: (T)huis, Flits, Fstvlklnkn, Gestrikt, In mijn mars, Nu of nooit, Schitterend, Sporen, Zo gezegd, Zuchtje lucht, Onderweg
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs