Mikado wereldoriëntatie : leerwerkboek + themaboekjes 3 - Van Den Bosch, Jef, ....-; Van Hove, Leen, ....-; Van Steenbergen, Josée, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2018)
Themaboekjes: Huizen in de straat (Over bouwen), Laat je niet vangen (Niets is wat het lijkt!), Het bos (Binnenstebuiten), Elke dag dierendag (Over het verzorgen van dieren), Mijn gemeente (Op speurtocht met de razende reporters)
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs