Mikado wereldoriëntatie : leerwerkboek + themaboekjes 4 - Van Den Bosch, Jef, ....-; Van Hove, Leen, ....-; Van Steenbergen, Josée, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2018)
Themaboekjes: Een andere kijk op België (Het leven vroeger en nu), Het natuuronderzoek van professor Sprankel, (Natuur in Vlaanderen), Speelgoed (Spiegel van de grote wereld), (W)onderwaterwereld (Elke druppel telt), Ik wil... alles (Over consumeren en reclame)
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs