Mikado wereldoriëntatie : leerwerkboek + themaboekjes 6 - Van Den Bosch, Jef, ....-; Van Hove, Leen, ....-; Van Steenbergen, Josée, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2018)
Themaboekjes: Dromen met vleugels (Samen zoeken met Panamarenko), De wereldoorlog van Odon (Dagboek van een frontsoldaat), Kunststof (De uitvinding van de 20ste eeuw?), Leven in een groene stad (De stad waarvan we dromen), Wereldkinderen (Ik sta in de wereld)
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs