Jij hebt ons niet ontdekt : wij waren hier altijd al. - Hutak, Massih, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Pluim, 2021)
Bespreking van het probleem van verdrijving van oorspronkelijke stadsbewoners door meer kapitaalkrachtige mensen, gei͏̈llustreerd aan de situatie in Amsterdam-Noord.
Keywords: Gentrificatie