Duupje - Swartenbroeckx, An, ....- (Antwerpen : Standaard Uitgeverij, 2021)
Pieter-Jan Dubois (10, ik-persoon) wordt door iedereen Duupje genoemd. Op school heeft hij nooit goede punten en hij haalt vaak grapjes uit. Dagboek met veel stripachtige tekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 8 jaar
Keywords: humor; jeugd; leesboeken, lager onderwijs; schoolleven