Tijd voor de creatieve generalist! : ontdek de ondernemende duizendpoot in jezelf. - Aerts, Suyin, ....- (Leuven : LannooCampus, 2022)
Geven anderen je soms het gevoel dat je een ongeleid projectiel bent dat niet in staat is om lang genoeg op een idee of project te focussen om er iets succesvols van te maken? Vaak word je gevraagd om te kiezen tussen je vele interesses en dat is net waar je op vastloopt. Wat als we je vertellen dat je niet hoeft te kiezen? De tijd van enkel specialisten is voorbij. Als creatieve generalist ben je juist in staat om veel verschillende projecten, ideeën en mensen samen te brengen. Tijd voor de creatieve generalist! toont je hoe je je eigen definitie van succes kunt bepalen, en hoe je echt met je ideeën aan de slag kunt gaan om op jouw eigen unieke wijze te ondernemen. In vijf stappen geeft het je de drang, het inzicht en de nodige hulpmiddelen om als ondernemer eindelijk te springen in een bad vol uitdagingen.