Ontdek Process Communication - Lefeuvre, Jérôme, ....-; Podt, Gerlinde., ....-; Antersijn, Patricia, ....- ([Gieten] : B:k light, 2016)
Beschrijving van een analysemethode om jezelf en anderen te onderzoeken en beter te begrijpen, zodat er met minder misverstanden wordt gecommuniceerd en er minder stresssituaties en conflicten optreden.
Vertaald uit het Engels.
Met literatuuropgave.
Keywords: communicatie; persoonlijkheden