Coachkaarten - Blaauw, Espérance, ....- (Zaltbommel, 2020)
Waarvan ga je glimlachen? Wanneer voel jij je bijzonder? Wat is je volgende stap? De kaarten tonen beelden en stellen vragen. Ze prikkelen. Helpen om te dromen. Dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Ze stimuleren kwaliteiten, idealen en behoeften, waardoor je voelt dat je je vanuit je eigen kracht kunt gaan ontwikkelen. Brengt talent in beeld De set bestaat uit 70 fotokaarten met vragen die je aan het denken zetten. De kaarten zijn verdeeld in vijf soorten vragen: talentvragen, toekomstvragen, reflectievragen, positief geformuleerde vragen en negatief geformuleerde vragen. Het doel van alle vragen is talent in beeld te brengen. Werken met Coachkaarten Dit is een effectief instrument om in te zetten bij (persoonlijke) ontwikkeling. De kaarten zijn te gebruiken tijdens coaching, workshops of trainingen, en ter inspiratie voor krachtige brainstormsessies. Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken: individueel, in teams en in groepen. In welke setting je ze ook inzet, met deze prachtige en makkelijk te gebruiken kaarten krijg je talenten zeker boven tafel.
Keywords: Gezelschapsspellen; Kaartspellen; Coaching