Trauma vanuit een ontwikkelingsperspectief : Martine F. Delfos. - Delfos, Martine F., ....- (Amsterdam : SWP, 2018)
Beschouwingen over oorzaken, verwerking en gevolgen van psychotraumata door oorlogsgeweld en seksueel misbruik.
Volwassenen
Keywords: Posttraumatische stress-stoornis.; Psychotherapie; Trauma's.