Coachkaartenset - Kok, Iris, ....-; Valkema, Moniek, ....-; Barendrecht-Jenke, Nicky, ....-; Binnendijk, Suzanne, ....- (Dongen : Plasman Uitgeverij, 2018)
De coachkaartenset is ontwikkeld door een stel enthousiaste mensen die allemaal professioneel met honden en mensen werken. De set bestaat uit 32 kaarten met foto's van honden en teksten waarmee je aan de slag kunt gaan. De kaarten kunnen op allerlei manieren gebruikt worden om meer inzicht te krijgen. Je kunt verschillende werkvormen gebruiken in een coachsessie. Als kennismaking of juist als afsluiting. Je kunt ook een aantal werkvormen combineren. Je kunt zelf bepalen welke vorm je kiest, maar je kunt ook de deelnemer (je coachee, klant, kind of medewerker) een vorm laten kiezen. Je kunt er natuurlijk ook je eigen draai aan geven. De coachkaartenset is ontwikkeld door Moniek Valkema, Nicky Barendrecht-Jenken en Marinda Bijzitter, Suzanne Binnendijk, Tineke Kleinstra, Iris Kok, Isabel Malipaard en Diederika van der Wal, met foto's van Marinda Bijzitter en Hapte Kroes en lay-out van Wouter Fris.
Werkvormen 8 opties
Keywords: Coachingkaarten - werken met mensen - werken met honden