Dialogen schrijven : laat je personages spreken. - Duyns, Don, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Atlas Contact, 2021)
Gids voor het schrijven van dialogen voor toneel, proza, essay, strip, soap en film.
Keywords: literaire techniek, schrijven, creatief schrijven, dialogen