Erken de ongelijkheid : de kracht van diversiteit in onderwijsteams. - Bijlsma, Hannah, ....-; Keyser, Mirjam, ....- (['s-Gravenhage] : Pica Onderwijsmanagement, 2022)
Bundel met 8 essays over het thema van diversiteit van schoolteams in het basisonderwijs en een pleidooi voor het (beter) benutten van de uiteenlopende vaardigheden van leerkrachten.
Keywords: Basisonderwijs; Diversiteitsmanagement onderwijs; Onderwijsbeleid