Leren door dieren : Ontdek je kracht - Van Soest, Hens, ....-; Waaijers, Agnes, ....- (Nederland : Fotomissie, 2019)
Wil je ontspannen als de kat, samenwerken als de mier, loslaten als de slang, spelen als de otter? Wil je creëren, je talenten gebruiken? Deze dierenkaarten ondersteunen bij persoonlijke groei.
Van 7 tot 107 jaar
Keywords: Educatie; Inspiratie; coaching - coachingkaarten