Regie in de klas. - Bennett, Tom, ....-; Verbrugghen, Gert, ....- (Culemborg : Uitgeverij Phronese, 2022)
Goed gedrag is het begin van goed leren. Alle leerlingen verdienen klaslokalen waar het rustig en veilig is, en iedereen waardig met elkaar omgaat. Het is een van de belang- rijkste taken van de leraar om zo'n ruimte te creëren. Tom Bennett is voormalig docent, gedragsdeskundige en oprichter van ResearchED. Hij schreef diverse publicaties over gedrag in de les en is een veelgevraagd internationaal spreker.
Running the room
Keywords: Klassenmanagement