Eén voor jou, twee voor mij - Mühle, Jörg, ....-; Gever, J. H., ....- (Haarlem : Gottmer, 2019)
Beer vindt drie heerlijke paddenstoelen. Zijn vriend Wezel gooit ze meteen in de pan. Maar dan hebben de vrienden een probleem: drie paddenstoelen voor twee dieren, hoe lossen ze dat op?
2021 prentenboek top 10
Leeftijd: kleuters
Zwei für mich, einer für dich
Keywords: Gevoelens - gedrag