ABZzz... : een slaapverwekkend alfabet. - Martins, Isabel Minhós, ....-; Kono, Yara, ....-; Lopes Michielsen, Anne, ....- (Amsterdam : Boycott, 2019)
De B is de letter van bijna uit bed rollen, de H is van het opruimprogramma dat je hersenen uitvoeren als je slaapt en de W is van winterslaap. Origineel ABC-boek met bij elke letter een verhaaltje dat met slapen te maken heeft. Met stoere illustraties in vooral primaire kleuren
Jonge kleuters 3-5 jaar
Abzzzz...
Keywords: Letters; Slapen