Avonturen van de dappere ridster. - Schotveld, Janneke, ....-; Praagman, Milja, ....- ([Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, 2021)
Twaalf verhalen over de dappere ridster. Op haar fiets racet ze door de stad om anderen te helpen. Niet met spierballen, maar met moed en verstand. Ze brengt de verliefde bakker en fietsenmaker bij elkaar, helpt een gepest meisje en brengt een ontsnapte leeuw terug. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.
Voorlezen vanaf 6 jaar; lezen vanaf 8 jaar
Keywords: Dapper zijn; Meisjes; Ridders