Schitterende kleine dingen : adviezen over liefde en leven. - Strayed, Cheryl, ....-; van Horn, Miebeth, ....- (Amsterdam : Thomas Rap, 2021)
Onconventionele antwoorden door de Amerikaanse schrijfster op vragen van lezers op allerlei gebied.
Tiny beautiful things : advice on love and life from Dear Sugar
Keywords: Leesboek; Levensvragen