Dierenwijsheid : benut de kracht van dieren. - Waaijers, Agnes, ....-; Van Soest, Hens, ....- (Nederland : Fotomissie, 2018)
Wil je ontspannen zoals de kat, samenwerken als de mier, loslaten als de slang, spelen als de otter? Wil je creëren, je talenten gebruiken, in het nu leven? Wil je weten welke rollen er zijn in je team? 60 verhalen en 250 oefeningen in dit boek helpen je om de wijsheid van dieren te benutten.
Keywords: Coachen, leiding geven; Samenwerken, team, talent