Wandelen : mindfulness voor elke stap. - Nhât Hanh, Thích, ....- (Utrecht : Ten Have, 2021)
Achtergrondgedachten en praktische aanwijzingen bij meditatief wandelen.
Ook verschenen onder de titel Wandelen in vreugde : een gids voor loopmeditatie
The long road turns to joy : a guide to walking meditation
Keywords: Boeddhisme; Mindfulness en meditatie