Hoe praat ik met mijn paard? - Eschbach, Andrea, ....-; Eschbach, Markus, ....-; Streitferdt, Horst, ....- (Kalmthout : Van Halewyck, 2017)
Begrijp jij je paard goed? Lees hoe je dat kunt leren en hoe je je paard, ook zonder teugels, duidelijk maakt wat je wilt. Met oefeningen, tips en veel kleurenfoto's.
Vanaf ca. 9 tot en met 12 jaar
Pferdesprache für Kinder
Keywords: Dierentaal, paardenfluisteraar; Paarden