Gedragsmanagement in de klas : pocketboek - Hook, Peter, ....-; Vass, Andy, ....-; Hailstone, Phill, ....- (Den Haag : Bazalt Educatieve uitgaven, 2018)
Voor de lange termijn, voor hun verdere leven, hebben kinderen er meer aan als je ze de weg wijst. Laat ze het alternatief zien van het ongewenste gedrag en laat ze kiezen voor het gewenste gedrag. Niet omdat ze dat van jou moeten, maar omdat het voor henzelf eenvoudiger en prettiger wordt. Er zijn vele manieren om dat te doen. Dit boekje zet ze allemaal op een rij. Maak de keus welke strategie jij gaat inzetten.
Doelgroep vanaf 6 jaar
Keywords: Klasklimaat, zorg; M-Decreet.; Straffen en belonen