Effectieve communicatie in de klas : pocketboek - Churches, Richard, ....-; Hailstone, Phill, ....- (Den Haag : Bazalt Educatieve uitgaven, 2018)
Praktische informatie over op professionele en effectieve wijze communiceren in pedagogische, leer- en ontwikkelingssituaties in het basis- en voortgezet onderwijs.
Doelgroep vanaf 6 jaar
Keywords: Communicatie; Klasklimaat, zorg; M-Decreet.