Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten met psychische klachten - Braet, Caroline, 1961-; Bögels, Susan M. (Susan Maria), 1960- (Amsterdam : Boom, 2022)
Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten geldt als standaardwerk voor de jeugd-ggz, een vakgebied dat sterk in ontwikkeling is. Deze herziening is uitgebreid van twee naar drie delen en bevat meer dan vijftig van de krachtigste behandelingen voor kinderen en adolescenten van 0 tot 18 jaar en hun ouders. Het levert hiermee een belangrijke bijdrage aan effectieve en transparante zorg voor kinderen en jongeren met uiteenlopende psyschische problematiek.
3. Internaliserend
Met literatuuropgave en register.
Keywords: Behandelingsmethoden; Kinderpsychotherapie, jeugdpsychotherapie; Protocollen (zorgsector).; Psychische problemen