Kunnen vogels niezen? - De Wit, Katrijn, ....-; Rylant, Inge, ....-; Bergans, Laura, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
Krijgt een specht hoofdpijn van het tikken? Kan een kolibrie achteruit vliegen? Op tien vragen over vogels wordt een fantasievol antwoord gegeven, maar ook het echte verhaal verteld. Hardkartonnen prentenboek met gestileerde kleurenillustraties. Geschikt om met kinderen over te praten. Vanaf ca. 5 t/m 8 jaar.
Keywords: Dierenweetjes - vogels; Vogels