En wat als we nu weer eens gewoon gingen lesgeven? : een kwaliteitsaanpak voor scholen. - Naaijkens, Eva, ....-; Bootsma, Martin, ....- (Huizen : Pica, 2022)
Concrete kwaliteitsaanpak voor basisscholen om de werkdruk te verlagen en de onderwijskwaliteit te verhogen.
Keywords: Kwaliteitszorg; Onderwijsbeleid