Een schildpad was zijn schildje kwijt : Marjet Huiberts ; Carmen Saldaña. - Huiberts, Marjet, 1960-; Saldaña, Carmen, ....- (Haarlem : Gottmer, 2020)
Een schildpad kan zijn schild nergens vinden. Verdrietig trekt hij zich terug in een oud konijnenhol. De volgende morgen wordt hij wakker van het vrolijke gezang van een vogeltje, dat een nest bouwt. Misschien kunnen ze elkaar helpen? Oblong prentenboek met sfeervolle tekeningen in natuurlijke kleuren en tekst op rijm.
20202 Prentenboek top 10
Voor kleuters 3-5
Keywords: Vriendschap