De blauwen tegen de rooien - Leroy, Benjamin, ....- (Haarlem : Gottmer, 2020)
Ridder Blauwbaard en ridder Roodvonk hebben een gruwelijke hekel aan elkaar. 's Ochtends vroeg gaan ze met hun ridders op pad om elkaar in de pan te hakken. Maar onderweg ontmoeten ze een zwart riddertje en een groen riddertje die veel leukere plannen hebben. Oblong prentenboek met stoere, grappige tekeningen in vier kleuren balpen. Vanaf ca. 5 jaar.
Kleuters, vanaf 5 jaar
Keywords: Avonturenverhalen, humor; Ridders; Avontuur