Zwarte zwaan. : Gideon Samson. - Samson, Gideon, ....- (Amsterdam : Leopold, 2021)
De impulsieve en eigenzinnige Rifka (12) is bevriend met Duveke. Op een dag bedenkt Rifka een bizar plan waarmee ze haar ouders, school en het hele dorp om de tuin wil leiden. Vanaf ca. 12 jaar.
Zilveren griffel
Keywords: Verdwijning; Vriendschap