De verschrikkelijke badmeester. : Jozua Douglas. - Douglas, Jozua, ....-; Hees, Elly, ....- (Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2021)
Lev moet van zijn vader trainen bij zwemkampioen Boris Brulboei. Iedereen denkt dat Brulboei geweldig is, maar Lev vindt hem de allerverschrikkelijkste badmeester ooit. Lev ontdekt dat Brulboei een kind ontvoerd heeft. Samen met zijn buurmeisje Lita bedenkt hij een plan om hem te ontmaskeren.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Gijseling, ontvoering; Humor; Zwemmen