De ongelooflijke Ravi Ravioli. : Jozua Douglas. - Douglas, Jozua, ....-; Hees, Elly, ....- (Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2021)
President Fernando raakt helemaal in de ban van hypnotiseur Ravi Ravioli. Hij doet alles van Ravioli zegt. Maar is deze man wel te vertrouwen? Rosa en Fico gaan op onderzoek uit. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Keywords: Humor; Hypnose