De kinderen van Calais. : Lara Taveirne. - Taveirne, Lara, 1983- (Antwerpen : Manteau, 2017)
Twee hartsvriendinnen plegen in hun tienertijd onverwacht allebei zelfmoord, maar het lichaam van een van hen wordt nooit gevonden.
Debuutprijs voor het beste Vlaamse prozadebuut
Keywords: Hartsvriendinnen; Zelfmoord, zelfdoding