Maken in de klas : handboek voor leraren. - Poot, Astrid, ....- ([Huizen] : Pica, 2020)
Informatief boek waarin een pleidooi wordt gehouden en handreikingen worden geboden om in het basis- en voortgezet onderwijs meer en vaker aan de slag te gaan met maakonderwijs: maken, experimenteren, ondernemen en onderzoeken.
Keywords: Didactiek basisonderwijs; Manuele expressie, beeldende vorming