Werkt in de publieke sector : overheid/onderwijs/zorg en welzijn/cultuur - Driessen, Monetta, ....-; De Jong, Yvonne, ....-; Van Leeuwen, Bas, ....- (Helmond : Driessen, 2014)
Mensen maken het verschil, zeker in de publieke sector. Driessen biedt professioneel HRM-advies en ondersteuning met een persoonlijke aanpak aan de publieke sector. Wij brengen mens en werk bij elkaar, zorgen voor inzicht en informatie via een heldere administratie en maken HRM-werkzaamheden eenvoudiger met software die aansluit op de praktijk. Zo helpen wij u om dagelijks het verschil te maken
Met medewerking van organisaties en externe experts
Keywords: Bedrijfspsychologie; Publieke sector