Op auditie - Dupin, Olivier, ....-; Doigts, Mehdi, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Vandaag is een grote dag: ze zoeken gemotiveerde sprookjesfiguren om een ongelooflijk avontuur te beleven , in het meest fantastische verhaal dat nooit geschreven is.Elk om de beurt antwoorden de sprookjesfiguren op de vragen van Meneer Wollo. Wie goed bevonden is, mag naar de wachtzaal gaan. De anderen mogen naar huis. Maar wat zou dat fantastische verhaal toch zijn ? Een hilarisch verhaal met een grote knipoog naar de gekende sprookjes.
Keywords: Fantasiefiguren; Kleuteronderwijs