De Lange Man - Streng Theo-Henk, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
(3419) Als Boaz het bos vlak bij zijn nieuwe huis verkent, ziet hij er een mysterieus wezen: een abnormaal lange en dunne man, die hem overal lijkt te volgen …
Facebook: boekenboot
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Griezel; Monster