Een valse streek - Van Straten, Nellie, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
(3420) Op het ponykamp van Lina is er een meisje dat bijzonder veel op haar gelijkt, Louisa. Iedereen vergist zich voortdurend tussen de twee. Louisa is haar rijkeluizenleventje beu en verzint een plannetje.
Facebook: boekenboot
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Avontuur; List