Le cadeau d'Iktomi - Chauz-Mazé, Juliette, ....-; Yuio, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Fragile, want Apenimon is het doelwit van spot van Etu en Dyami, de zonen van de grootste jagers in het dorp. Nadat ze hem midden in het bos hebben achtergelaten, wordt de jongen gered door een vreemde pratende spin. Ze vertelt hem de legende van de god Iktomi, die ook werd bespot vanwege zijn uiterlijk.
Derde en vierde leerjaar
Genre: Contes, légendes
Keywords: Leesboeken ; Lager onderwijs