DesignX50 : designregio Kortrijk Award - Van der Mensbrugghe, Tim F., ....-; Van den Akkerveken, Jenke, ....- (Kortrijk : Designregio Kortrijk, 2019)
Designregio Kortrijk reikt tweejaarlijks awards uit voor de beste en innovatiefste producten uit West-Vlaanderen. Bij deze editie stonden de begrippen 'design thinking' en 'duurzaamheid' centraal bij de keuze van de jury.
Keywords: Design