Kernenergie : geschiedenis, opportuniteiten en uitdagingen. - De Buyst, Didier, 1966- (Gent : Academia Press, 2021)
Welke toekomst heeft kenrenergie? Het is een maatschappelijk vraagstuk dat niemand onberoerd laat, zeker in het licht van de energietransitie die onafwendbaar geworden is. Nochtans is het een thema dat meer verdient dan een dovememansgesprek
Keywords: kernenergie