Lekker buiten : de gids voor echte ravotters. - Kohlbacher, Koen, ....-; Vantomme, Floortje, 1981- (Antwerpen : Uitgeverij Houtekiet, 2022)
Kinderen en ravotten in de natuur, het blijft een topcombinatie. Alleen: in heel veel natuurgebieden mag je de paden niet af. In dit boek, op maat van kinderen (en hun ouders), lees je waar in Vlaanderen je echt de natuur in mag trekken, wat je er kan beleven, welke dieren en planten je er tegenkomt en vooral, hoe je van je uitstap een echt feest maakt. Een boek boordevol weetjes, knotsgekke tekeningen en tips om je helemaal uit te leven. De ideale oplossing voor kinderen die wel lekker buiten willen spelen, maar niet van wandelen houden.
Keywords: Buiten spelen; Natuur in Vlaanderen; Ravotten