Expeditie natuur : 52 zoektochten om mee(r) buiten te komen - Devos, Sarah, ....- (Antwerpen : Davidsfonds Infodok, 2021)
Ik zoek, ik zoek … Iets plakkerigs! Iets prikkelends! Iets groens! Of misschien wel een spoor? Een pootafdruk? Een vuurwants. Kikkerdril. Vogelpoep. Een braakbal? Bingo! Dankzij dit boek met 52 zoektochten trek je er elke week van het jaar op uit in het groen. Ga samen op sporensafari, zoek gruwelijk vieze dingen tijdens de jakkiebakkietocht of organiseer een druk-op-de-knoptocht. Wie wint de tuinvogelbingo? En wie is de held(in) van het waterwonderland? Wie houdt het (niet) droog tijdens de regentocht? En vooral: wie is er stoer genoeg voor een spannende Nachtelijke Missie?
Vanaf 9 jaar
Keywords: Buitenspelen; Natuurexploratie