Best of Robbe en Bas (strip) : De fanfare; De boom op school - Falzar, ....-; Van der Auwera, Jan, ....-; Trekker, Sien, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Bas treurt omdat het de laatste schooldag is. De grote boom op de speelplaats zal twee maanden alleen moeten blijven! Bas wil de boom niet in de steek laten...
Oom Cactus loopt met een vreemd voorwerp over straat. Robbe en Bas schaduwen hem. Waar gaat hij toch heen ? Dat zullen we al snel ontdekken!
AVI-E4
Keywords: Leesboeken ; strip; Onderwijs ; Lager onderwijs