Journalistiek in tijden van fake news : een gewetensonderzoek van een insider. - Pauwels, Luc, ....- (Tielt : Kritak, 2022)
Gefundeerde mediakritiek is cruciaal voor de geloofwaardigheid van media. En zeldzaam, zeker door een journalist in actieve dienst. Daarom is dit boek van Luc Pauwels, zelfs al is het wat met de handrem op geschreven, een belangrijke bijdrage. Laat het de aanleding voor meer debat zijn.
Keywords: Fake News; Journalistiek