Guestology 2.0 : de nieuwe methode om klantbeleving te creëren - Vermeulen, Vincent, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2022)
Vincent Vermeulen, oprichter en directeur van School for Butlers & Hospitality, is binnen zijn familie de vierde generatie die zijn sporen verdiende in de hospitalitysector. Na zijn carrière als butler, die hem een wereldwijd netwerk van onder andere sterrenrestaurants en internationale luxemerken opleverde, richtte hij School for Butlers op in Brugge.
Keywords: Coaching; Gastvrijheid