De wereld red je niet met minder, minder, minder : groen denken 2.0: dit is de toekomst - Deschoolmeester, Jan, ....-; Rotthier, Thomas, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2022)
Meer welvaart creëren en tegelijk de wereld redden: dat moet onze ambitie zijn. Zonder taboes en doemdenken. De verzoening van milieu, markt, menselijk vernuft en welzijn. Laat dit boek een blauwdruk zijn voor een hoopgevend toekomstbeeld. Eén waar meer welvaart op een schonere planeet mogelijk moet kunnen zijn.
Keywords: Ecologie; Milieubeleid