#(S)he did it : over ondernemerschap, jongeren en diversiteit - Bonne, Karijn, ....- (Brussel : Politeia, 2020)
Ondernemersvaardigheden worden vandaag erkend als essentieel voor toekomstige professionals. Jongeren moeten worden voorbereid op ondernemen, als zelfstandige of werknemer. Tegelijkertijd zien we dat scholen diverser worden, net zoals de arbeidsmarkt en de maatschappij in het algemeen. Er is echter een gemis aan methodes om te werken rond ondernemerschap én jongeren én diversiteit.
Keywords: Ondernemen