Plakkend design : een heldere vorm voor jouw boodschap - Debeuf, Ann, ....- (Gent : Academia Press, 2021)
Plakkend design legt duidelijk en beknopt uit hoe je je boodschap op een aantrekkelijke manier kunt verpakken. Ontdek de impact van lettertypes, witruimtes, kleuren, beelden ... en leer hoe je die kunt inzetten om je inhoud te presenteren.
Keywords: Grafische vormgeving