Effectief pitchen en presenteren : hoe pak je overtuigend jouw podium? - Van Gils, Patrick, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Een overtuigende pitch of presentatie geven is een belangrijke basisvaardigheid voor studenten en young professionals. In dit boek presenteert Patrick van Gils een methode om je pitch-en presentatievaardigheden te ontwikkelen en versterken. Dat begint met jezelf te durven laten zien en horen. Alleen dan kun je jezelf en jouw ideeën aan een ander 'verkopen'.
Keywords: Public Speaking